Daily Calendar

...Kisah Cinta 07Feb 2010....

......Hari-hari yang penuh dengan emosi....

Tuesday, January 5, 2010

Bermulalah...2010 ;p


ermmm..bermulalah...2010 yg ku nanti2kan.. nanti2 kan??...
entah..
keliru...

Sebenarnya...psssst...mau bisik...
Mr. Ag, iaitu mr tunang merangkap bakal asben i..
tak berapa gemar i berblog2 ni.. tapi..
bila difikir2kan kembali..tahun 2010 adalah tahun yg paling mcabar..
walaupun aku blom rasa terasa dicabar..tapi bau2 nya sudah semakin dekat mghampiriku..
seperti mana tarikh pernikahan kami yg semakin hampir..adusssss...

gembira??.. of course!!
sapelah yg tak gumbira kan bersatu dengan yg tersayang..
ada tmpt untuk meluahkan perasaan tapi bkn semua ok..

ini adalah hal2 termasuk.... kekeluargaan.. atau ader org tersecret admire kat haku ker nnti..
kahkahkahkah..perasan!! ;p

lbh2 lagi..aku terasa..akan ada hati yg terasa..iaitu aku!!
kenalah jugak aku membina blog yg baru beberapa minit ditubuhkan ini..
masih baby dan pagenya pun agak kucar kacir.. ***maaf***

aku harap..dgn ada blog ini...
dapatlah aku meluahkan segala yg terbuku agar ia tak membeku di dada..
takut meletopppp!!!

ermmmm... *pasrah***

No comments:

Post a Comment