Daily Calendar

...Kisah Cinta 07Feb 2010....

......Hari-hari yang penuh dengan emosi....

Thursday, August 26, 2010

Pemalas sungguh!

Adoi..pemalas sungguh aku ni..dah berapa lama blog ni tak berupdate..
bkn xder citer..tp aku yg malas.. adoi!!

tgk lah blog aku ni..
tak macam blog org.. ntah pape..
biarlah..bukan aku kaki update pun..
nnti lah bila aku rajin masa tu aku bagi chantekk blog haku yeee..
masa tu baru korang tahu aku btl2 tgh rajin hahahahahaha
triple rajin lah tuu...

smlm p cek up kat Kpmc, Kajang..semuanya ok..alhamdulillah..
cuma doc kata.. baby still kepala kat atas.. dari first cek up sampai smlm..
nmpknya kena pujuk baby turun kepala ke bawah lah dah nk waktu bersalin nnti..
tp doc kata awal2 ni takper.. jgn nnti mula2 kepala kat bwh..
last2 bila nk bersalin kepala kat atas lak.. huhuhu.. harap2 jgnlah erk baby!!

berat aku naik 1. lbh.. nasib baik..mmg takut kalo berat naik mendadak..
tp mmg aku perasan selera aku tak berapa baik sejak akhir2 ni..
pening pale pk nak makan apa..kalo p bazar ramadhan tu..
mmg kena round berkali2.. nk beli apa..
masak mmg tak lah time kerja ni..mana larat beb..
badan aku lak selalu sakit2..
kalo tak nasib baik..dtg sekali ngn pakej pening+nk muntah.. haruuuu!!

hari ni suami aku ajak makan kat hotel bos dia..
harap2 makanan kat sana sedap2 lah hendaknya sbb tekak aku yg mmg
sedia fussy ni..bertambahlah fussy sejak preggy ni..

tekak aku ni dah jadik macam awal2 preggy dulu lah pulak...
nasi mmg tak lalu sangat..lbh suka mee ke..kew tiow ker..
hari tu aku masak makaroni goreng..
aku lah yg melantak semua sbb suami aku kurang sket bab2 makaroni ni..
aku ingat nk buat speggeti tp blom dtg kerajinan lagi lah pulak..
lagipun boringlah kalo mkn sorang..
sbb aku pun tak tahu suami aku tu nk mkn tak..
kalo aku tanya dia jerk dia cakap.. "masaklah.."
last2 aku yg melantak sorang...

aku nak ajak suami aku makan lagi kat Kenny Rogers lah..
tp dia tak nak..dia kata membazir asik makan kat situ jerk..
pastu siap cakap..aku masak lagik sedap..
mmg ayat bodek aku ker hape??..
tapi aku asik terbayang2 air (apa ntah nama dia aku lupa..kena buka website Kenny ni..)
kawan aku cakap boleh jerk kalo aku nk beli air jerk..
tp macam apa lah pulakkk..
sedap btl lah air tu.. huhuhu.. *sambil telan air liur..*
tp hari tu suami aku bawak aku p Sturbuck..
tp aku mmg tak leh ar minum Sturbuck..pening gila pale aku..
balik tu pas minum aku terus terbongkang macam org kena dadah lah pulak..
pening sesangat.. taubat aku tak mo minum Sturbuck lagikkk..
tp..kek dia sedap.. ntah apa ntah nama kek tu..
*maaf ibu hamil mmg mudah lupa..*
ala..yg ader coklat n atas dia penuh coklat panjang2 tu..

agak2nya kan..kat hotel bos suami aku tu ader tak menu cam tu??...huhuhuhu
*gila mengidam tak hentiii....*

No comments:

Post a Comment